júl. 18., Szo

|

Gyógyító Erdő Központ, Budakeszi

Egy nap a Samsara Boulevard-ral (1)

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények

Az esemény időpontja

2020. júl. 18. 9:00 – 19:30

Gyógyító Erdő Központ, Budakeszi

Részletek

Egy meghitt, családias együttlétre szeretnénk Benneteket meghívni! Július 18-án egy egész napot tölthetünk együtt, igazi Samsara Boulevard hangulatban!     

Készülünk Nektek mindennel, ami mi vagyunk:   

A napot különleges jógával indítjuk: élő zenével kísért Napüdvözlet sorozattal ébresztjük és köszöntjük a szívünkben élő Isten-szikrát!  A délelőtt további részében közösségi dobolás által kapcsolódunk önmagunkhoz és egymáshoz.   

Az ebédet relaxáció követi, mely során gitárral, hangtálakkal, gongokkal, szélcsengővel és egyéb autentikus, meditatív állapot elérését támogató hangszerekkel, valamint az emberi hangokkal és mantraénekléssel, felhang és torokénekléssel egy szakrális, Gyógyító Erdőn vezetünk Benneteket keresztül. Az utazás során tapasztalt megéléseiteket ezután kézművesség segítségével önthetitek fizikai formába. A délután folyamán megmerítkezünk különböző energiagyakorlatok magával ragadó, áramló világában, majd a mantrázás útján haladunk tovább 🕉  

A napot igazi kirtan hangulatban zárjuk, összegezve az élményeinket, engedve, hogy a zene és a mantrák áldásos hatása átjárja testünket-lelkünket. Célunk, hogy ezt a tudatallállapotot mindannyian hazavihessük magunkkal az otthonainkba és becsempészhessük a mindennapjainkba! 🙏    

A helyszín a Gyógyító Erdő Központ (2092 Budakeszi, Nagyszénászug), Anita csodálatos jurtája, ahol a próbáinkat is tartjuk, így bizton mondhatjuk, a hely át van itatva a mantrák erejével 🤗❤️  A pontos címet a jelentkezés után küldjük meg.    

⏰ Érkezés 9:00-9:15 óra között. A napot 19.30-kor zárjuk.     

🥙 60 perces ebédszünet lesz, a közelben nincsen bolt vagy étkezési lehetőség, kérjük, készüljetek saját részetekre étellel.   

☕️ Kávé-, illetve teafőzési lehetőség a helyszínen adott.     

🎫 Részvételi díj: 12.000 Ft    

A részvételi díjat a jelentkezéstől számított 3 munkanapon belül kérjük utalni.

Lemondás esetén a befizetett összeget visszafizetni nem tudjuk, az esetben az átruházható másra vagy felhasználható egy következő alkalommal. 

Részvétel 14 év felett lehetséges.

Az esemény meghitt jellege miatt a max. létszám 20 fő!    

Várunk Benneteket szeretettel! 🤗

Jegy

Ár

Menny.

Összesen

  • Belépő

    Ft12,000

    Ft12,000

    Elfogyott

Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.