febr. 23., V

|

MagNet Közösségi Ház - Hamvas terem

Samsara Boulevard / Születésnapi koncert

Születésnapi koncert

Köszönjük az érdeklődést, minden jegy elkelt!
Vissza az eseményekhez
Samsara Boulevard / Születésnapi koncert

Az esemény időpontja

2020. febr. 23. 19:00 – 20:30

MagNet Közösségi Ház - Hamvas terem, Budapest, Andrássy út 98, 1062 Hungary

Részletek

Egy újabb utazásra hívunk Benneteket a mantrák sokszínű világába! Ezúttal a lélekmelengető relaxációs zenék mellett a pezsdítő, mozdulatra, táncra hívó dalok is helyet kapnak. A koncert egyben a zenekar 4. születésnapja is, ünnepi hangulatban szeretnénk Benneteket vendégül látni! 

A koncert alapvetően ülős, meditációs párnákon és székeken lesz lehetőség végigélni a koncertet, azonban a kérésetek szerint hagyunk teret a táncnak is! ;) 

Jegyár: 

Early bird: 3.500 Ft - Az első 88 jegy elővételben

Normál ár: 3.800 Ft 

Helyszín: 

MagNet Ház - Hamvas terem (az épületbe bejőve át kell sétálni a Belső Udvaron, ott találjátok a bejáratot a terembe) 1062 Budapest, Andrássy út 98. Kapunyitás: 18:40 Kezdés: 19:00 

Várunk Benneteket szeretettel!  

🕉 

A Samsara Boulevard zenéje olyan tapasztalt muzsikusok világának találkozása, akik a város forgatagában a zene, az emberi hangok és a mantraéneklés hagyományain keresztül keresik az istenivel való kapcsolódást közel 40 hangszer megszólaltatásával! Teszik ezt oly módon, hogy közben nem félnek megélni, megmutatni és megosztani az úton járó vágyait, hibáit, humorát, vagy akár legérzelmesebb pillanatait a legmélyebb meditációtól a legőrültebb transzig! 

A négy zenész–énekes sokéves zenei, hangterápiás pályája tapasztalatait felhasználva és beépítve a zene, az emberi hangok és a legősibb hangszerek átrezgető, gyógyító erejét használva repítik el muzsikájuk segítségével a hallgatót belső nyugalmának, vagy éppen extázisának megismerése felé. Különböző hangulatú és témájú koncertjeiken mindenki megtalálja a helyét, legyen szó hagyományos koncertről, meditatív fekvőkoncertről, közösségi dobolásról vagy hangfürdőről!

Jegy

Ár

Menny.

Összesen

 • EARLY BIRD (az első 88 jegy)

  Ft3,500

  Ft3,500

  0

  Ft0

 • Normál jegy

  Ft3,800

  Ft3,800

  Elfogyott

Összesen

Ft0