top of page

Mindig érkezik segítség!

Idén sokan mondtátok, hogy írjak többet, mert szeretitek olvasni. Nálam ez úgy működik, mint a dal írásnál is, hogy néha megszáll az ihlet és akkor sugallatként jönnek a dallamok, írások, aztán van, hogy semmi. Ma érzem, hogy kopogtatnak a gondolatok, de nem agyból, hanem szívből. Így most akkor papírra vetem őket.


Az év utolsó napjaiban nagyon magamba szálltam és elgondolkodtam, hogyan is telt ez az év. Mit tanított, mit üzent nekem: mi az, amit le kell zárnom és mi az, amit viszek tovább; mi az, amit jövőre létre szeretnék hozni.

Eseménydús év volt, rengeteg csodával, kreatív ötlettel és együttműködéssel, hihetetlen EGY-MÁSRA-találásokkal, és megoldandó feladatokkal, önmagamon túllépni - és emelkedni próbálással. Nagy álmok váltak valóra, ugyanakkor sok kemény leckén keresztül levontam tanulságokat és talán felléptem néhány lépcsőfokot az élet létráján. Sokat tanultam a magam és mások működési mechanizmusairól, és hogy hogyan fogadjam el a különbségeket.


Fotó: György Erika


Amit meg tudnék fogalmazni, mint valami általam felismert „Az Év Univerzális Igazsága byJuditka”, az az, hogy „Ébreszd fel az érzékeidet”! Arra jöttem rá, hogy minden érzékszervet meg kell mozgatni ahhoz, hogy kiteljesedjünk, harmóniában legyünk és fejlődjön a kreativitásunk is. Bele kell kóstolni olyan dolgokba, amik esetleg teljesen távol állnak tőlünk. Például lehet, hogy fantasztikusan rajzolsz és örömödet leled benne, de úgy érzed, képtelen vagy táncolni. Vagy mindig is szerettél volna énekelni, de úgy érzed, lezár a torkod, krákogsz, félsz és egy hang sem bír kijönni.


Tegnap láttam egy videót, ahol egy férfi egy baleset következtében beütötte a fejét és az agysérülése hatására valami megnyílt benne és azt érezte, zongoráznia kell. Előtte zongorát sosem érintett, azóta úgy játszik rajta, mint az álom. Egyszerűen csak TUD zongorázni, összeálltak az „agyában” az idegszálak és átlátja az egészet. Gondoljatok bele, ha ez lehetséges, akkor mi mindenre lehetünk képesek! Mennyire határtalanok a lehetőségeink!

Nem javaslom, hogy verjük falba a fejünket, de javaslom, hogy mozgassunk be olyan területeket, amik eddig szunnyadó állapotban voltak!


Kezdj el rajzolni, festeni, menj el Lélektáncra, mozgasd meg a fejed, ha úgy érzed beleragadtál egy rossz hangulatba, énekelj velünk interaktív koncerteken vagy otthon, rázd ki a feszültséget transztáncon, szívd magadba az erdő illatát, hallgass csodazenéket, próbálj ki új ízeket, merj szeretni és szeretve lenni! Mert MEGÉRDEMLED és mindenki megérdemli!


Nincs lehetetlen, csak a dolgokhoz való hozzáállásunkat kell megváltoztatni.

Próbálj ki az újévben új dolgokat és ne mondd meg előre milyen lesz! Hagyd, hogy utólag vonhasd le a tanulságokat! Merj változni és változtatni, mert a változás az ÉLET természetes velejárója!

Hidd el, ahogy majd bemozgatod az érzékszerveidet, az oda-vissza fog hatni és egyre jobban megnyitja majd a Kreativitásodat!


Szép évzárást és évkezdetet kívánok mindenkinek, legyetek Boldogok, Kiteljesedettek!


Ha elakadtok, akkor pedig kérjetek az Univerzumtól! Fentről mindig érkezik a segítség!



Schrenk Judit Sattwa

Samsara Boulevard

85 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page