top of page

Ki gyógyít meg kit? - 1. rész

Nem a testünk vagyunk...


Samsara Boulevard mantrazenekarunkkal másfél évvel ezelőtt kidolgoztunk egy csodálatosan mély és erős koncerttípust, amely ötvözi négyünk eddigi zenei és önismereti tapasztalatait. A Gyógyító Erdő „mélyrelaxációs fekvőkoncert” mára az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb eseményünk lett.


Egy ilyen különleges koncertet a legkülönbözőbb hozzáállással és számtalan szinten élhet meg a hallgatóság; mindannyiunkon múlik, hogy milyen mélyen merülünk bele az adott pillanatba, amely lehetőségként érkezett az életünkbe.


Lehetséges, hogy a fekvőkoncertet egy „egyszerű”, teljességünket átrezgető hangfürdőként éljük meg, különösebb cél nélkül. Félreértés ne essék, nincs ezzel semmi baj, hiszen nagyon kevesen engedik meg maguknak életük során azt a felismerést, miszerint


NEM MI vagyunk a testünk, hanem VAN egy testünk!

Ez az emberi élet talán legfontosabb, az újraszületés szempontjából is hasznos felismerése, és egy jó hangfürdő éppen ezt támogatja minden percével!


Fotó: György Erika


Egy igazán jó hangfürdő képes láttatni azt, hogy a világot dualista szemlélettel: a dolgokat, entitásokat és persze magunkat is egymástól elválasztva tapasztaljuk. Egy ilyen hangfürdő segít egy kis időre lekapcsolódni az elménkben futó, saját magunk által programozott zajról, és ha csak 1-2 órára is, segíthet megmutatni az igazi önvalónkat. Az igazi önvalónk egységként tapasztal, és összefüggéseket lát meg ott, ahol a materialista látásmód ellentéteket vél felfedezni.


Egy mélyrelaxációs fekvőkoncert azonban még ennél is tovább szeretné vinni a vállalkozó kedvű résztvevőket...



Ölvedi Gábor

Samsara Boulevard

242 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page